Menu Close

Udtalelser

Regarding family reunification with my son, we would herby like to express our deepest thankfulness for handling our case. Your help and support has been smooth and swift, and made it possible for us to finally live as a whole family.

— Henzel og Søren

Jeg vil hermed takke Rohde Advokat for en god service og den gode behandling, som I har ydet mig. Jeg har følt fra dag 1, at der blev ydet en god service på alle fronter. Stor tak til Charmina, som altid er god til at give besked, hvis det er nogle ændringer i sagen eller noget andet, der skal ændres. Tusind tak herfra. I gør et godt stykke arbejde sammen.

— Mustafa Mujezinovic

My sincere thanks goes to you Jesper Rhode for handled my case and marry my fiancee be possible. You made a very critical difference in my future. And a level of your legal helped me stay positive. The extra time and effort, put forth on your behalf until the end was truly appreciated even the process was challenging. Thanks again Jesper for displaying experience and still to get the best possible for me.

— A very happy client, Rose

Advokat Jesper Rohde har hjulpet mig i sager om skilsmisse og personlig konkurs. Jesper har altid stået klar ved telefonen og villet hjælpe mig, uanset hvornår jeg kontaktede ham. Han har altid vist stor interesse for sagerne, som jeg er kommet med og har altid været en stor hjælp og en god advokat at snakke med. Jeg kan klart anbefale Jesper til andre, som vil vinde deres sag og have stor opbakning af en god advokat, som tager alle sager – store som små – seriøst og professionelt.

— Kaj Nielsen

Netop hjemvendt til Danmark efter mere end 15 år i Sydamerika og det virkede som om, at livet i det danske skulle indhentes igen. Nogle enkelte spøgelser vågner op fra dønnet, da de får at vide, at jeg er hjemvendt. Der kommer et tidspunkt, hvor det klogeste er at søge juridisk bistand. Første skridt var at finde de almindelige gode juridiske råd, gerne gratis, og derfor måtte den gratis retshjælp på Lyngby bibliotek være det rette sted. Her finder jeg Jesper Rohde. En flink og høflig mand, som viser tålmodighed og giver sig tid, selvom der er kø udenfor. Jeg får mine umiddelbare sunde juridiske råd og aftaler med Jesper, at vi snart snakker igen. Mit gode indtryk af Jesper har sat sig og snart sidder vi på hans kontor og ligger planer for, hvordan vi kan løse mine problemer. Med tålmodighed og ro blev mine problemer løst med absolut tilfredsstillelse med Jespers arbejde. Faktisk har jeg tildelt Jesper endnu mere arbejde. Tak for al hjælp indtil nu.

— Peter

Advokat Jesper Rohde har hjulpet mig med min skilsmisse og forlængelse af opholdstilladelse. Han er dygtig og fokuserer på hvert enkelt tilfælde meget godt. Jeg kan altid ringe til ham, når jeg har spørgsmål og han er meget hjælpsom. Hvis du har problemer med en skilsmisse eller er du udlænding, kan jeg bestemt anbefale advokat Jesper Rohde.

— Dora

I just want to say thank you so much to Jesper Rohde for helping me to process my divorce case. He’s very nice person and very accommodating.

— Romalyn Galemba