Menu Close

BOPÆL

Når I som forældre beslutter at gå fra hinanden, blive skilt eller separeret, skal I også beslutte, hvor jeres barn eller børn skal bo. Langt den bedste situation for alle parter er, hvis I sammen kan blive enige om de fremtidige forhold.

Det handler bl.a. om, hvor barnet skal have bopæl og hvordan I deler barnets tid mellem jer; hvordan samværet skal være. Barnet har ret til samvær og regelmæssig kontakt med begge forældre. Det er hensynet til barnet, der afgør omfanget af samværet.

Det er vigtigt at få den rigtige juridiske bistand særligt i sager, der handler om børn, så du undgår at situationen går i hårknude. Du er velkommen til at kontakte os gratis og uforpligtende, så vi kan høre om din sag og sammen finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Telefon: (+45) 51 91 73 73
E-mail: mail@rohdeadvokat.dk

Som din familieadvokat gennemgår jeg alle sagsakter, deltager i møder og fungerer som bisidder ved møder i Statsforvaltningen. Jeg tager også sagen i retten, hvis det kommer dertil.

Min erfaring og faglighed som familieadvokat bidrager til, at I som forældre kan samarbejde om at finde den bedste løsning for barnet. Det er vigtigt at få et godt overblik over de forskellige forhold, der træder i kraft alt efter hvordan samværet fordeles.

Du vil kunne få fri proces eller dækning via din retshjælpsforsikring, hvis du opfylder visse betingelser. Læs mere her.