Menu Close

PRISER

Det er vigtigt for os, at både vores priser og vores aftaler med dig som klient er tydelige og klare.
Når du retter henvendelse, vil den indledende vurdering af din sag være gratis. På den måde kan jeg få en fornemmelse af, hvad vi har med at gøre og vi kan aftale hvilken ydelse, der vil være den rigtige for dig.

Efter mødet får du en ordrebekræftelse, som beskriver hvilken ydelse du får, hvordan salæret beregnes og hvilke eventuelle øvrige udgifter, du kan forvente. Den endelige pris for opgaven fastsættes på baggrund af den forbrugte tid og den timesats, der er gældende for opgaven.

Ring og få en uforpligtende snak om din sag og vores pris
på tlf. +45 51 91 73 73 og på mail@rohdeadvokat.dk.

Retshjælp og fri proces
I nogle sager kan du få dækket alle eller dele af dine udgifter til en advokat gennem offentlig retshjælp. Du kan læse mere om fri proces her. Vi søger gerne om fri proces på dine vegne, så du slipper for al papirarbejdet.

Betalingsbetingelser
Er der egen betaling, beder vi normalt om et mindre depositum, før vi begynder behandlingen af din sag. Ved forsinket betaling kommer der renter på beløbet, som beregnes efter renteloven.

Særligt om betroede midler
Alle klientmidler indsættes på en særskilt klientkonto i et godkendt pengeinstitut. Der er tegnet forsikring, som dækker midler på klientkonti herunder fuld dækning ved bankkrak.

BANKOPLYSNINGER

Vi har klientkonto i Danske Bank
Vi modtager ikke kontanter eller betaling med kort.

Skriv altid sagsnummer, dit navn og CPR-nr. ved indbetaling.