Menu Close

Salg og besiddelse af narkotika

Hvis du bliver sigtet af politiet for besiddelse eller salg af stoffer – uanset typen – skal du have fat på en forsvarsadvokat hurtigst muligt. Det kan godt kan betale sig at tage en advokat, der har erfaring med narkotikalovgivningen og lignende sager – det har vi i Rohde Advokat.

Straffen for besiddelse af narkotika afhænger af det pågældende stof. Som udgangspunkt er straffen højere for selv små mængder kokain, amfetamin eller heroin sammenlignet fx hash eller skunk. Strafferammen afhænger derudover også af, hvor mange gram du var i besiddelse af og hvorvidt det vurderes at være til dit eget forbrug eller videresalg. Det er bl.a. en skærpende omstændighed, hvis du tidligere har været dømt for salg af stoffer, eller hvis du sælger stoffer på offentlige steder, hvor der kommer mange unge mennesker, fx diskoteker.

Mængden af narkotika vil typisk være afgørende for, om du tiltales efter loven om euforiserende stoffer eller efter straffelovens § 191 om grove narkotikaforbrydelser. Ved besiddelse af små mængder narkotika er strafferammen op til 2 år, mens den i sager efter straffelovens § 191 er mellem 10-16 års fængsel. Er der tale om små mængder hash til eget brug, kan du være heldig at slippe med bøde.

Der er meget på spil, hvis man bliver sigtet for salg af narkotika. Med udsigten til fængselsstraf vælger de fleste at søge hjælp hos en advokat, men det har afgørende betydning, at du får hjælp med det samme, og at du får hjælp fra en advokat, der har den fornødne erfaring.

Tag fat i en forsvarsadvokat, så snart du bliver sigtet i en sag om euforiserende stoffer. Herved kan misforståelser redes ud tidligt i forløbet og straffen gøres så mild som mulig.

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Det er ganske gratis og uforpligtende.
Tlf. 51 91 73 73 eller på mail@rohdeadvokat.dk.