Menu Close

SAMVÆR

Det er altid vigtigt at få den rigtige juridiske bistand fra start, så situationen kan løses så smidigt som muligt og ikke går i hårknude. Det er især vigtigt i sager, der omhandler børn.

Når I som forældre beslutter at gå fra hinanden, blive skilt eller separeret skal I beslutte, hvordan I deler barnets eller børnenes tid mellem jer.

Det handler bl.a. om hvor barnet skal bo samt mængden af samvær med den forældre, barnet ikke bor fast hos. Barnet har ret til samvær og regelmæssig kontakt med begge forældre.

Det er hensynet til barnet, der afgør omfanget af samvær. Langt den bedste situation for alle parter er, hvis I sammen kan blive enige om de fremtidige forhold.

Kan I ikke blive enige om samværet, skal Statsforvaltningen inddrages. De vil forsøge at mægle og sammen med jer finde en løsning. Hvis sagen også drejer sig om ændringer af forældremyndighed eller bopæl, vil sagen i tilfælde af uenighed blive henvist til retten, der samtidig tager stilling til samværet.

En erfaren advokat er afgørende for jeres fremtidige familieliv. Du er velkommen til at kontakte os gratis og uforpligtende, så vi kan få en snak om din sag og hvordan vi kan hjælpe dig.

Telefon: (+45) 51 91 73 73
E-mail: mail@rohdeadvokat.dk

Som familieadvokat gennemgår jeg alle sagsakter, fungerer som bisidder ved møder i Statsforvaltningen og jeg tager også sagen i retten, hvis det kommer dertil.

Min erfaring og faglighed som familieadvokat bidrager til, at I som forældre kan samarbejde om at finde den bedste løsning for barnet. Det er vigtigt at få et godt overblik over de forskellige forhold, der træder i kraft alt efter hvordan samværet fordeles.

Du vil kunne få fri proces eller dækning via din retshjælpsforsikring, hvis du opfylder visse betingelser. Læs mere her.

 

    Telefon: (+45) 51 91 73 73
    E-mail: mail@rohdeadvokat.dk