Menu Close

Strafferet

Der er meget på spil, hvis man bliver sigtet efter straffelovens paragraffer. Med udsigten til frakendelse af rettigheder eller kørekortet vælger de fleste at søge hjælp hos en advokat, men det har afgørende betydning, at du får hjælp med det samme, og at du får hjælp fra en advokat, der har den fornødne erfaring fra lignende sager.

Strafferet handler udelukkende om sager, hvor man idømmes en straf. Uanset om du er gerningsmand, vidne eller offer i en strafferetssag, så er det samme lovgivning, der træder i kraft.

Hos Rohde Advokatfirma har vi særligt stor erfaring med:

Som offer i fx volds- eller færdselssager har du altid ret til en gratis bistandsadvokat. Som bistandsadvokat er vi din støtte i retten, når du skal afgive forklaring og vi hjælper dig med, at du får sagt det, der skal siges. Vi sørger også for, at både anklager og forsvarer i sagen overholder de processuelle regler under din vidneforklaring og med at opgøre din erstatning. På grund af vores lange erfaring fra ’den anden side af bordet’ som forsvarsadvokat, kan du være sikker på, at intet bliver overset.

Uanset sagens natur er grundig advokatbistand helt afgørende for, at din sag kommer godt fra start og at du kommer godt videre.

Ring til os helt uforpligtende på tlf. 51 91 73 73 eller skriv på mail@rohdeadvokat.dk.