Menu Close

Frakendelser

Når vi taler om frakendelser, tænker de fleste på frakendelse af kørekortet i forbindelse med en færdselssag. Hos Rohde Advokat har vi dog erfaring med frakendelser indenfor en række områder:

  • Våbentilladelser
  • Alkoholbevilling
  • Udendørsservering
  • Gadesalg
  • Salg af fyrværkeri
  • Autorisation fra Fødevarestyrelsen

Som erhvervsdrivende er det afgørende, at du har de rette tilladelser for at kunne drive din restaurant eller café. Har du fået inddraget din alkoholbevilling, tilladelse til udendørsservering eller måske din autorisation hos Fødevarestyrelsen, så kan vi hjælpe dig. Ved inddragelser af fx alkoholbevilling laver politiet en konkret vurdering af forholdene hos dig som bevillingshaver, som der ofte kan sættes spørgsmålstegn ved.

Eksempler på forhold, som kan føre til inddragelse, er utilstrækkelig adgangskontrol, at man undlader at tilkalde politiet ved alvorlige lovovertrædelser, eller hvis personalet er påvirket af alkohol/euforiserende stoffer eller dømt for udøvelse af vold i virksomheden.

Som privatperson er der også meget på spil, hvis du står overfor at få frakendt dit jagttegn og våbentilladelse. Reglerne for våbentilladelse er blevet skrappere over de seneste år, og selv en mindre forseelse kan medføre, at politiet kræver din våbentilladelses inddraget. For de aktive jægere og dem, der har brug for våbentilladelse og jagttegn i arbejdsøjemed, er udsigten til en inddragelse katastrofal.

Har du modtaget krav om tilbagekaldelse af din våbentilladelse, så kontakt os hurtigst muligt. Politiet er forpligtet til at lave en konkret vurdering i helt enkelt sag og ofte indgår dine personlige forhold samt eventuelle tidligere domme.

En erfaren strafferetsadvokat er afgørende for din sag. Jo før du kontakter os, jo bedre kan vi hjælpe dig. Vi har den fornødne viden og erfaring til at kunne spotte ’hullerne’ i politiets vurdering, så vi kan sætte alt ind på at få omstødt din frakendelse.

Ring til os helt uforpligtende og lad os få en snak om, hvordan vi bedst hjælper dig
tlf. 51 91 73 73 eller skriv på mail@rohdeadvokat.dk.