Menu Close

Voldssager

Der er meget på spil, hvis man bliver sigtet for vold. Måske står du ’kun’ til en mindre plet på straffeattesten, men er volden grov nok, kan du risikere mange år bag tremmer. Vi ved, at det er en uholdbar og ubekvem situation – ikke kun for dig, men også for den nærmeste familie. Derfor gør vi vores ypperste for at få dig godt videre – hurtigt.

Straffen for vold er som hovedregel ubetinget fængsel, men straffen varierer bl.a. efter hvordan og hvor groft offeret bliver forulempet. Den normale strafferamme i voldssager er på 3 år, mens sager af særlig rå, brutal eller farlig karakter kan straffes med op til 6 års fængsel. Der dømmes fx hårdere, hvis gerningsmanden har udøvet vold med brug af et våben. I nogen sager kan straffen aftjenes med samfundstjeneste eller fodlænke.

Du kan selv vælge hvem af landets advokater, du ønsker at bruge som forsvarer. Hos Rohde Advokat hjælper vi dig fra det øjeblik, du bliver sigtet af politiet og til retssagen er afsluttet. Vi rådgiver dig bl.a. om hvorvidt, hvornår og hvordan du skal udtale dig til politiet og vi er med dig, når du skal afhøres hos politiet og senere i retten, så alt går rigtigt til.

Klog af erfaring ved vi, at det betaler sig at tage fat i en advokat, så snart der kommer en henvendelse fra politiet. Herved kan misforståelser redes ud tidligt i forløbet og straffen gøres så mild som mulig.

Kontakt os helt uforpligtende og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig
på tlf. 51 91 73 73 eller på mail@rohdeadvokat.dk.

Er du ufrivilligt blevet offer i en voldssag? Så har du ret til at få en gratis bistandsadvokat. Som bistandsadvokat er vi din støtte i retten, når du skal afgive forklaring og vi hjælper dig med, at du får sagt det, der skal siges. Vi sørger også for, at både anklager og forsvarer i sagen overholder de processuelle regler under din vidneforklaring og med at opgøre din erstatning. På grund af vores lange erfaring fra ’den anden side af bordet’ som forsvarsadvokat i voldssager, kan du være sikker på, at intet bliver overset.

I sager om vold mod børn deltager vi i videoafhøringen af børnene. Enten som forsvarsadvokat eller som bistandsadvokat for barnet. Vi har haft flere sager som både barnets og forældrenes advokat i Ungdomskriminalitetsnævnet.